Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-04@18:51:26 GMT

ادامه سریال مرگ کودکان در هوتگ

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۲۷۵۱۵

ادامه سریال مرگ کودکان در هوتگ

به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین به نقل از روزنامه جام جم، هوتگ، گودال‌هایی است که مردم برخی روستا‌های سیستان و بلوچستان و حیوانات از آن به‌طور مشترک برای نوشیدن آب یا شست‌وشو استفاده می‌کنند، اما حالا همین هوتگ‌ها شده‌اند قاتل بچه‌های کم‌سن‌و‌سال روستایی مثل یحیی که به هوای بازی و شیطنت‌های کودکانه به هوتگ‌ها نزدیک می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تماس‌های چندباره‌مان برای مصاحبه با پدر یحیی در مورد روز حادثه، راه به‌جایی نمی‌برد. گوشی تلفن همراه او یا در دسترس نیست یا بدون برقراری ارتباطی قطع می‌شود. پس از بی‌نتیجه بودن تلاش‌ها برای برقراری تماس با پدر کودک با کاظم‌گرگیج، دهیار این روستا تماس می‌گیریم. او در گفتگو با جام‌جم در مورد مرگ یحیی می‌گوید: «پدر و مادر یحیی بار‌ها به او هشدار داده و گفته بودند تحت هیچ شرایطی به هوتگ‌ها که بین دو تا سه متر عمق دارد، نزدیک نشود و اطراف آن بازی نکند، اما یحیی کودک بود و بازیگوشی می‌کرد. روز حادثه ساعت ۳ بعدازظهر، یحیی همراه چند کودک خردسال مشغول بازی شد، اما ناگهان پایش لیز خورد و داخل هوتگ سقوط کرد. پسردایی یحیی که همراه او بود، با همبازی‌های دیگرش به‌سرعت به خانه یحیی رفتند تا به پدر و مادرش اطلاع دهند چه اتفاقی برای او افتاده است و کمک بیاورند.»
درحالی‌که پدر و مادر یحیی به‌شدت نگران یحیی بودند، از آن‌طرف مرد افغانی که حوالی محل وقوع حادثه مشغول کار بود، متوجه افتادن یحیی در هوتگ شد. او به درون آب پرید تا پسربچه را نجات دهد، اما کار از کار گذشته و یحیی در آب غرق‌شده بود. بااین‌حال اهالی روستا و پدر و مادر یحیی پس از رسیدن به هوتگ، یحیی را ابتدا به درمانگاه سنگان و سپس درمانگاه نوبندیان منتقل کردند، ولی تلاش کادر درمان برای احیای یحیی به نتیجه نرسید.
به گفته گرگیج، مردم روستای شیخان کرگ و بسیاری از روستا‌های سیستان و بلوچستان با کمبود آب سالم نوشیدنی مواجه هستند. با این‌که بسیاری از روستا‌ها لوله‌کشی آب دارند، اما آبی که در لوله‌ها جریان دارد، شور است و قابل‌نوشیدن نیست. برای همین مردم به استفاده از هوتگ‌ها روی آورده‌اند که هرازگاهی حوادث تلخ این‌چنینی نیز رخ می‌دهد.
دهیار روستای شیخان کرگ می‌گوید: «تن‌ها درخواست ما از مسؤولان و همچنین خیران استان و شهرستان این است که اطراف هوتگ‌ها را حصارکشی کنند. متاسفانه بسیاری از اهالی روستا بیکار یا کارگر هستند و به‌صورت شخصی توانایی تأمین هزینه‌های مربوط به حصارکشی را ندارند. از مسؤولان درخواست می‌کنیم اطراف هوتگ‌ها را حصارکشی کنند تا خانواده‌ها شاهد مرگ کودکان و عزیزان خود نباشند.»

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سیستان هوتک مرگ روزنامه جام جم هوتگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۷۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت تکان‌دهنده یونیسف از گورستان‌های کودکان غزه

سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد با هشدار درباره پیامدهای فجیع حمله احتمالی ارتش صهیونیستی به رفح اعلام کرد که وضعیت معیشتی و بهداشتی این منطقه بسیار وحشتناک بوده و در غزه گورستان‌هایی ایجاد شده که مملو از کودکان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در گزارشی به توصیف وضعیت فوق بحرانی کودکان در نوار غزه اشاره و اعلام کرد که هرگز ویرانی‌هایی مانند آنچه که در خان یونس و غزه شاهد آن بودم در هیچ کجا ندیدم و در صورتی که اسرائیل بخواهد تهدیدات خود را برای حمله به رفح اجرایی کند وضعیت به شدت بدتر خواهد شد.

این سخنگوی یونیسف در مقاله‌ای که در روزنامه گاردین منتشر شد اعلام کرد که جنگ غزه بسیاری از کودکان را مجبور کرده چشمان خود را ببندند و گورستان‌هایی در رفح وجود دارد که پر از کودکان است‌. من هنگام بازدید از بخش مراقبت‌های ویژه در بیمارستان اروپایی در رفح در جنوب نوار غزه کودکان را دیدم که چه وضعیت وخیمی داشتند. تنها چند هفته بعد از اینکه همه جهان کشتار 7 عضو سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی در غزه را محکوم کردند، یک ماشین وابسته به یونیسف که در تلاش برای کمک رسانی به غیرنظامیان بود منفجر شد.

وی ادامه داد که حملات هوایی شدید طی این هفته موجب قتل عام شمار زیادی از غیرنظامیان بزرگسال و کودک در رفح شده است. بیش از شش ماه از جنگ در نوار غزه می‌گذرد و این جنگ در حال شکستن سیاه‌ترین رکوردها در جنایت علیه بشریت است. گزارش‌ها نشان می‌دهد که طبق آمار رسمی بیش از 14هزار کودک در نوار غزه قتل عام شده‌اند و با توجه به تهدیدات برای ادامه تجاوزات این اوضاع بدتر می‌شود.

این مسئول سازمان ملل در ادامه درباره عواقب حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به رفح هشدار داده و تاکید کرد که تهدیدات برای حمله به رفح در زمانی است که نوار غزه شاهد یک قحطی واقعی بوده و تعداد کشته‌ها هر روز افزایش می‌یابد. در صورت حمله اسرائیل به رفح وضعیت به سرعت به مرز انفجار و فروپاشی می‌رسد زیرا بیش از 1.4 میلیون غیرنظامی در رفح در سایه شرایط بسیار وخیم معیشتی تجمع کرده‌اند.

روز «کودک فلسطینی»؛ روسیاهی جامعه جهانی مقابل درد کودکان غزهجنگ اسرائیل علیه کودکان غزه

سخنگوی یونیسف با اشاره به کمبود شدید منابع غذایی و آبی چه برای نوشیدن و چه برای مصارف بهداشتی گفت که در غزه دیگر جایی برای رفتن وجود ندارد. وضعیت بهداشتی در رفح بسیار وحشتناک بوده و به ازای هر 850 نفر تقریبا یک توالت وجود دارد و به ازای هر 3500 نفر تنها یک حمام وجود دارد. تصور کنید که یک دختر نوجوان یا یک زن باردار و یا کودکان و سالمندان باید کل روز در صف بایستند تا بتوانند از توالت یا حمام استفاده کنند.

جیمز الدر هشدار داد که حمله به رفح عواقب فاجعه باری خواهد داشت؛ زیرا رفح در واقع شهر کودکان است، جایی که حدود 600 هزار کودک در آن زندگی می‌کنند. همچنین وضعیت بزرگترین بیمارستان باقیمانده در غزه یعنی بیمارستان اروپایی هم بسیار وخیم است.

وی ادامه داد که من در ماه آوریل گذشته به این بیمارستان سر زدم و جراح کودکان بالای سر کودک کوچکی به نام محمود خم شده بود که بر اثر انفجار موشکی که به خانه‌شان اصابت کرده بود، در سرش احساس درد می‌کرد. این جراح در حالی که داشت اشک می‌ریخت از من پرسید: مگر این پسربچه چه کار کرده است؟ امروز از 36 بیمارستان غزه تنها 10 بیمارستان هنوز فعال هستند که آنها هم به طور جزئی کار می‌کنند و این در حالی است که همه کودکان غزه نیاز به مراقبت‌های بهداشتی دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سریال برد‌های الهلال در لیگ عربستان
  • ادامه بارش ها در کرمانشاه
  • سریال بردهای الهلال در لیگ عربستان
  • سریال «سلمان فارسی» ۱۴۰۵ به پخش می‌رسد
  • «سلمان فارسی» پروژه‌ای جریان‌ساز
  • روایت تکان‌دهنده یونیسف از گورستان‌های کودکان غزه
  • میرباقری: فصل تولد «سلمان» را گرفته‌ایم و این روز‌ها کار ادامه دارد
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند
  • میرباقری: تلاش می‌کنیم «سلمان فارسی» را ۱۴۰۵ به پخش برسانیم